top of page

Vad är en hubb?

 

När jag var barn så köpte jag en liten skrift som hetta ”Några anvisningar och råd för hur man  sköter undulater”. Jag läste den noggrant och använde den som uppslagsbok. Den var kortfattad och saklig. Min undulat stod för liv, engagemang och kärlek. Den lilla skriften stod för kunskap och trygghet.

Det fanns likadana faktahäften om sköldpaddor, hamstrar m m.

 

I dagens utbud finns mycket om undulater. Allt från romaner, avhandlingar, Youtube klipp, hemsidor och när jag googlar får jag upp olika lästips med mycket känslor och engagemang. Jag vill inte itutas känslor och engagemang. Jag vill ha fakta. Känslor och engagemang ska jag ju få med fågeln!

 

Likadant är det med nästan alla ämnen. Det som är lätt att hitta är åsikter, ställningstaganden debatt och alla typer av mänsklighet. Men var finner jag saklighet så att jag på saklig grund kan skaffa mig uppfattningar och ta rätt beslut. WIkipedia är bra men uppslagsböcker brukar inte stimulera till fördjupning. Jag saknar ”Några anvisningar och råd”.

 

Med dagens teknik är det oerhört enkelt att tillhandahålla detta. Många gör det, men de får få besökare, det blir inte tillräckligt engagerande för att tränga igenom.

Lösningen är en hubb.

Från hubben kan du själv bestämma vilken typ av information du vill ha. Hubben försöker inte få dig att stanna kvar på sajten, tvärtom den vill skicka dig till just det som du behöver.

Tillbaka   

bottom of page