top of page

Äntligen en kurs om miljöriktigt skogsbruk!

Bra för klimat och biologisksmångfald

Toppseriös arrangör.

Kursen genomförs på Jonnhannesberg slott i juni 2022. Det bjuds på god mat, spa och riktigt fina viner. Kursprogrammet är späckat med framstående experter.

Till kursen kommer en utvald grupp. Drygt 20 beslutsfattare från hela EU. Här får de som tar besluten träffas under gemytliga former.

Efter kursen kommer alla förstå att Sverige och Finland är de två länderna som förstår skog. Sveriges och Finlands ministrar hälsar välkomna och alla deltagarna hämtas på Arlanda.

Föreläsare är bland annat.

Peter Holmgren håller i klimattemat. Han har lång och gedigen erfarenhet av att formulera klimatargument åt skogsindustrin, mycket framgångsrik person.

Pasi Rautio, professor i skogsbruk föreläser om klimat.

 

Viktigt kursinnehåll

Efter denna kurs räknar vi med att kunna stoppa miljöjamset om att kalhyggen inte skulle vara miljövänligt. EUs inblandning är ett hot mot vår frihet och mot ett rationellt arbete för den biologiska mångfalden. Klimatet kräver kalhyggen.

Äntligen kommer denna viktiga information ut till beslutsfattare i EU.

Viktiga budskap.

Unga träd binder massor med koldioxid. Trakthyggesbruk är enda sättet att ha en ung och välskött skog som myllrar av arter. Skogsindustrin är nödvändig för vår välfärd. EU har inte med vårt skogsbruk att göra.

Arrangör

Arrangörer är Sveriges och Finlands regeringar och skogsnäringen, men vi kallar oss SKOGSAKADEMIN eftersom det låter så fint.

Trygghet

Inga miljömuppar och extremister släpps in, deltagarna kan tryggt skaffa sig rätt kunskap.

Kursen genomfördes veckan innan midsommar 2022, precis lagom för att påverka EUs skogstaxonomi. "Där fick ni miljömuppar" hördes bland arrangörerna. EU vände. Mycket lyckat. 

02_Talgoxar.png
bottom of page