top of page

Individuell coaching till miljölobbyist

Känner du att du vill påverka miljöpolitiken på ett effektivt sätt så kan vi ge individuell coaching. Vi vänder oss främst till medlemmar i Artister för Miljön, organisationer som är med i ARK eller miljöorganisationer.

Lobbying industrin är mycket stor och påverkar beslutsfattarna. Det är problematiskt att fossilindustrin, skogsindustrin och andra lobbyistorganisationer har väl avlönade professionella lobbyister. I EU påverkas politikerna av cirka trettiotusen avlönade lobbyister. Miljörörelsen bör kunna ta upp konkurrensen eftersom vi arbetar på vetenskaplig grund, även om vi arbetar ideellt, . Vi kan arbeta med ICCP, COP 15 och universiteteten som bas.

Du får kompetent vägledning främst via telefon och e-post. Eftersom behovet är stort och akut så gör vi detta utan att ta betalt. Så långt vi orkar.

 

En artist kan använda sitt kändisskap för att skapa relationer med beslutsfattare och då gäller det att artisten har något viktigt och vetenskapligt grundat att arbeta med. Kändisskapet ger dig en megafon.

 

Om du är intresserad så skicka en e-post till erik@winkir.se

bottom of page