top of page

Pjäser

Är du intresserad så hör av dig.

Stjärnor och Galaxer. Vadå!

En kriminalmusikal. Någon har stulit visionerna, vem är skurken? Det är en musikal. Tre komiska poliser, ett brottsoffer, ett orakel, och dansare. Sattes upp i Västerviks slottsruin, fina recensioner.

The Anders Carlberg story.

Gjordes i samarbete med Anders Carlberg. Handlar om hur Fryshuset blev till och om Anders Idéer. Sista gången jag träffade Anders var när vi besökte Dramaten för att presentera pjäsen. Den refuserades.

Många roller, stor uppsättning. Komisk och tankeväckande om hur vårt samhälle fungerar.

 

Valphjärtat och sparkande hästar

PK- så det dundrar.

Två populistiska partier. Folkets Röst (fascistoida) och Folkets Rätt (dom snälla PKpopulister).

En samhällsbetraktelse som slutar i en Romeo och Julia situation som slutar lyckligt, men vad händer sedan?. Fyra roller.

Legosoldaten

En ond monolog finns att lyssna på my space   

Vem kidnappade pappas pojke

En son och en far.. Under ett träd

Nils, Ran och Melina

Inspirerat av dataspel. Publiken vet inte riktigt om vi är i verkligheten eller i ett dataspel eller är det ett ”live”? Så småningom blir det dock verklighet, något går fel, eller?

Året är 2088. Tre personer i yngre trettioårsåldern har blivit uttagna för något slags experiment, de vet inte vad det handlar om. När de samlats på det ödsliga Ranliden finner de att huset är fullt av figurer. Dessa figurer verkar vara servicepersonal eller kanske ett umgänge för att förgylla tillvaron?. Men vem kontrollerar händelseförloppet? Vem kontrollerar människorna? Är det som händer sant? Har det gått överstyr? Är det farligt! Arméerna samlas till ett avgörande fältslag. Livet är farligt man kan till och med dö.

Många roller.

 

Någons död

Ett kammarspel med fyra till fem roller. Inspirerade av sagorna om Tyr och Loke.

Nationalistens Fula Tryne

En föreställning med fyra till fem roller. Under produktion.

The Myfair Story

En vild sammanblandning av ”West side story” och ”My fair Lady”. Han är från Rinkeby, hon från Djursholm. Många roller och kör, passar utmärkt för stor amatörföreställning.

Försonings labyrinten

Den moderne korsriddaren Nils ger sig ut i världen för att utrota synden, han hittar inte särskilt mycket synd, hamnar i en labyrint av ånger, förlåtelse och kamp, men finner så småningom försoning och nåd. Finns på spotify

Vadå Synd!

Den moderne korsriddaren ger sig ut i världen för att utrota synden, han finner mycket, men väldigt lite synd. Stackars Nils vet inte vad han ska göra. Spelades främst i kyrkliga sammanhang.

 

Gud mot kyrkan

En fotbollsmatch. Där spelarna bland annat är Heliga ande och Påven, på olika lag. Finns på Spotify

 

Hon stänkte blod på min matta. E4 E18

En roadstory. En berättare och en instrumentalist. Konkreta något lyriska berättelser om vad som händer längs vägarna mellan Stockholm, Marocko och Oslo. Vad som hände två tvillingar som inte vet om varandra.

Böcker klicka här

Böcker klicka här

bottom of page