Att må bra

Sjukvården tar hand om våra sjukdomar.

 

”Att må bra branschen” är vår största och mest innovativa bransch, där ryms mycket, väldigt mycket. Många har det som passionsjobb.

Samhället levererar goda förutsättningar till ett bra liv, men ansvaret ligger alltid på individen. Det har visat sig att alla kan påverka sina liv.

 

 

Rörelse har visat sig vara ett bra smörjmedel för individen att skapa ett bättre liv, det har många förstått. Men rörelse är inte den enda smörjoljan inom detta område, individens egna pengar gör att hen kan välja det som är viktigaste för hen.

Friskvård, terapier, coaching, personliga tränare, körsång, trädgårdsskötsel, parmiddagar, dejting, nattklubbar, restauranger, gym m m har blivit en ännu viktigare och mer integrerad del i samhället, vissa ville kalla det för lek, men det lät så trivialt så nu kallas det för ”livsbefrämjanden aktiviteter”. Ett trist ord på något som är så kul och viktigt. Hur som helst så har det blivit en stor del av livet och många har det som passionsjobb att skapa förutsättningar för dessa aktiviteter.

Sajtens webbadress är  www. braframtid. se

Sajten är ett konstprojekt av Erik Winqvist.

Bilderna: Målning Lotta Lagercrantz. Teckningar Ella Bäckman. Teckningar av gubbar Anton Bäckman.

Här kan du läsa om PROCESSEN (hur projektet utvecklas)  klicka  

Projektet leds av www.musikochteater.se  

Där finns Festalius ambassad och informatören Frej Ahlqvist.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now